Dag 11

En jawel! De presentatie is af. Vanaf ’s ochtends 9 tot ’s middags 2 heb ik nog in Prezi zitten klooien maar nu is de presentatie dan eindelijk af. Van 7 tot 11 moest nog tekst geleerd worden, maar nu is alles loaded up and ready to go.
Na tweeën sloeg echter weer de sensatie van ‘oh mijn god ik ben nog niet buiten geweest vandaag’ toe.
Dus gingen we naar buiten.
Het was warm
Graad of 35
Knijterwarm dus. Dat was weer even wennen. Vandaag had ik mij toegezet op het vinden van het Piazza Navona. Na drie keer hetzelfde pad gevonden te hebben en drie keer verkeerd te zijn gelopen ging ik vandaag voorbereid op pad.
Jawel ik heb op een kaart gekeken en in plaats van naar boven moest je gewoon nog meer naar links. Hoe kon ik dat nou weten?
Het knullige is echter dat ik voor de presentatie een kaart van het pantheon voor mijn neus heb. Daar staat links daarvan het piazza navona op. Maar erop letten. Daar doen we niet aan.
Toen ik bij desbetreffend bordje kwam ging ik weer richting Piazza Navona. En weer kwam ik bij het Pantheon.
Kut.
Maar nee, dit was de bedoeling. Nu gingen we langs het pantheon, langs een winkel met allemaal houten koekoeksklokken (Pinocchio genaamd) en voilà, daar was een groot, en eigenlijk tamelijk leeg plein. En ja, ik heb het gecheckt, die fontein stond er dus het was het Piazza Navona.
Hoera voor de beste padvinder van Rome.
Op de terugweg deed ik echter een bijzondere ontdekking. Het schijnt dat Italianen gek zijn van twee dingen:
Hello Kitty
en Spiderman.
In elke winkel die je ziet, of dit nou een dure kledingwinkel of een gadgetwinkel is er altijd wel iets van die twee te vinden. Ook rijden bussen vol met affiches voor de nieuwe spiderman serie rond. Awesome vind ik dat.
Oh en bussen met advertenties voor een Italiaans Huis Anubis.
WTF.
Iedereen zit er nu een beetje suf bij. Alle presentaties zijn af en we zijn ons mentaal aan het voorbereiden op de ellenlange dag van morgen. Om al een beetje in de stemming te komen heb ik stiekem al een Baci gejat. Er zit zo’n fijne spreuk bij elk chocolaatje.
Deze keer was het ‘Why use words when a kiss says it all?’
Jaja…

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in KNIRenSjors. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s